Bedemand Amager

Bedemand Amager med hjertet på rette sted. Vi støtter dig og hjælper ved begravelse og bisættelse. I Amager & Sundby Ligkistemagasin sætter vi en ære i at hjælpe familier og pårørende i den svære tid, der følger efter tabet af et kært menneske. Vores bedemand på Amager har mange års erfaring både indenfor det praktiske, der skal tages stilling til, men også med alle de følelsesmæssige spørgsmål, der ofte opstår, når et menneske går bort. Få den hjælp og støtte, du har brug for i vores begravelsesforretning.

Lokalkendte  bedemænd Amager

Med mange års virke som bedemand på Amager og i Sundby, samt et indgående kendskab til Amagers kirker og præster, kan vore bedemænd grundigt vejlede omkring de mange muligheder, der er til stede, når den sidste rejse skal arrangeres. Vi kommer både ud til dig samt afholder samtaler i vore hyggelige lokaler. Du kan døgnet rundt få fat i os, så du er velkommen til at ringe på 32 55 20 09.

Amager & Sundby Ligkistemagasin
Italiensvej 16
2300 København 

Åbningstider

Mandag – Torsdag09.00 – 16.00
Fredag09.00 – 15.00

Kontakt

Telefon:32 55 20 09
Fax:32 58 23 66
E-mail:amager@burchhardt.dk

Få støtte i en svær tid

At miste et elsket menneske er for de fleste en livskrise, der kan være svær at håndtere. Hos Amager & Sundby Ligkistemagasin sætter vi en ære i at støtte familier og pårørende i den svære tid, der følger efter tabet af et kært menneske. Vi hjælper selvfølgelig med alle de praktiske ting, men vi støtter og rådgiver også gerne, hvis der er spørgsmål udover de gængse, der er brug for hjælp med.

Vi har mange års erfaring fra Amager og resten af Storkøbenhavn

Med mange års virke på Amager, samt et indgående kendskab til Amagers kirker og præster, kan vores bedemænd vejlede dig omkring de mange muligheder, der er til stede, når den sidste rejse skal arrangeres. Derfor kan du også være sikker på at blive rådgivet ordentligt, så du har de rette forudsætninger for at planlægge en afsked, helt efter afdødes og de pårørendes ønsker. Bedemændenes erfaring indebærer både de praktiske hensyn, men også de følelsesmæssige spørgsmål, der ofte er relateret ved tabet af en kær.

Vi kan også køre ud til dig

Hvis du ønsker, at samtalen skal foregå hos afdøde eller hjemme hos dig, kan dette naturligvis lade sig gøre. Vi kører gerne ud, men samtalen kan også foregå i vores hyggelige lokaler, naturligvis når det passer dig. Vi kører ikke alene ud på Amager, men møder gerne op, hvor du ønsker det.

Træf os hele døgnet

Du kan altid komme i telefonisk kontakt med en af vores bedemænd på Amager. Så uanset hvad tid på døgnet du ønsker at tale med os, er det bare at gribe telefonen – vi er kun et opkald væk.

Kontakt din begravelsesforretning på Amager

Hvis du ønsker at aftale tid til en samtale eller har brug for at tale med en bedemand, er du velkommen til at ringe til os på 32 55 20 09.

Du kan også besøge vores Facebook profil

Kontakt

Amager & Sundby Ligkistemagasin
Italiensvej 16 – 2300 København S
Tel.: 32 55 20 09
E-mail: amager@burchhardt.dk 
Se på kort

Tårnby Begravelsesforretning
Amager Landevej 49 – 2770 Kastrup
Tel.: 32 52 77 87
E-mail: taarnby@burchhardt.dk
Se på kort

Christianshavns Ligkistemagasin
Prinsessegade 21 – 1422 København K
Tel.: 32 54 01 44
E-mail:
christianshavn@burchhardt.dk
Se på kort

Bliv ringet op