Om os – Burchhardts Begravelsesforretninger

Burchhardts Begravelsesforretninger er et familiefirma, der gennem 2 generationer har bistået familier og pårørende med planlægning af bisættelser og begravelser. Vores forretninger er lokalt placeret, og de er nemme at komme til, både med kollektiv trafik og i bil.

Bedemandsforretningerne er grundlagt helt tilbage i 1888. Bedemændene har gennem mere end 120 år bistået familier og pårørende med at sørge for, at deres kæres sidste rejse er blevet en smuk og mindeværdig begivenhed.

Bedemandsforretningerne drives i dag af familien Burchhardt; bedemand Connie Burchhardt og hendes to sønner bedemand Michael Burchhardt og bedemand Kenneth Burchhardt.

Vi har 3 bedemandsforretninger, alle hjemhørende på Amager og Christianshavn. Vi har fulgt utallige borgere til deres sidste hvilested og vores fornemste opgave er, at sikre et smukt sidste farvel.

Vi har, i alle 3 forretninger, stor erfaring med at arrangere begravelser, bisættelser, rustvognskørsel i ind- og udland samt arrangering af flytransport til og fra udlandet.

Vi er lokalkendt

Qua vores mangeårige virke på Amager og Christianshavn, er vi godt kendt i området. Vi har et godt samarbejde med områdets præster og kirkepersonale, ligesom vi kender områdets kirker. Vi kan derfor rådgive ud fra lokalkendskab, og vi drøfter alle muligheder med dig.

Man kan sige om os, at vores fornemste opgave er, at sørge for at den sidste afsked afspejler det menneske, der siges farvel til. Og at afskeden bliver en smuk og enestående begivenhed.

Personalet i Burchhardts Begravelsesforretninger er:

201935883
Connie Burchhardt
201935884
Kenneth Burchhardt
201935885
Michael Burchhardt
Jimmi Olsen
Kai Olsen
Ole Olesen

Kontakt

Amager & Sundby Ligkistemagasin
Italiensvej 16 – 2300 København S
Tel.: 32 55 20 09
E-mail: amager@burchhardt.dk 
Se på kort

Tårnby Begravelsesforretning
Amager Landevej 49 – 2770 Kastrup
Tel.: 32 52 77 87
E-mail: taarnby@burchhardt.dk
Se på kort

Christianshavns Ligkistemagasin
Prinsessegade 21 – 1422 København K
Tel.: 32 54 01 44
E-mail:
christianshavn@burchhardt.dk
Se på kort

Bliv ringet op