Det siger de pårørende

”Hej Kenneth,
Tusinde tak for de billeder. Ingen af os tænkte på at tage billeder, så de har STOR værdi for os. Og det sidste billede af blomsterne arrangeret som et hjerte på den grund, hvor min far faktisk ligger "spredt et eller andet sted" er bare toppen.
Vi har været utrolig glade for jeres professionelle måde at tage vare på tingene og føler også et I udstråler personlig føling med os. Vi kan og vil anbefale jer hvor det er muligt. I har LANGT overgået hvad jeg forventede.
Mange hilsner og tak fra Norma og Morten”
Morten, Minnesota
"Kære Connie.
Jeg tillader mig at sige dig/jer, at det - også denne gang - for os har været en utrolig behagelig oplevelse, at komme I jeres forretning og få al den hjælp, som vi havde behov for i vores situation.
Jimmys venlighed, da jeg ringede efter en bedemand om søndagen, gjorde et stort indtryk på os. Da de kom, Jimmy og Michael, forklarede de os at de ikke kunne få kisten op i opgangen, men at de gjorde det på den og den måde. Ingen af os blev forarget - nej, det var helt naturligt at hun skulle bæres ned i opgangen. Havde de ikke fortalt dette straks da de kom, tror jeg at jeg havde spurgt efter kisten.
Endvidere er vi rigtig glade for den naturlige måde det hele blev ordnet på og at Michael havde tid til at tale med os omkring dødsfaldet og at I havde afsat tid til at høre på vores ønsker og ideer/indfald. (Der blev også tid til lidt snak om Amagerbro Skole, hvor også mine børn gik.)
Bisættelsen i Hans Tausens kirke var også helt fantastisk. Præsten Ahlmann Olsen havde forstået, hvad vi fortalte om min mor, og talen blev derefter og min mor fik den salme hun altid havde ønsket skulle spilles ved hendes bisættelse.
Min mor elskede at køre i bil, så vi var lykkelige for at hendes sidste køreture foregik i jeres smukke bil.
TAK for den store hjælp I ydede."
Annie, København
"Hjælpsom og forstående
Ved min fars død skulle vi finde en bedemand og havde nogle overvejelser om vi skulle bruge de billige på nettet eller vælge lokalt. Men da min mor havde stort behov for den personlige kontakt valgte vi Burchhardt i Tårnby. Det var det rigtige valg for min mor. Han gav sig tid til samtalen og opfyldte min mors ønske om at hendes mand blev bisat i den kirke hun ønskede, selvom det var lidt vanskeligt at få på plads, men efter lidt samtaler med præst og kirke lykkedes det. (Også tak til præsten der foretog bisættelsen på sin fridag). Så er yderst tilfredse med den professionelle rådgivning og service. Kvalitet og pris hang sammen."
Tippo, Kastrup
"I forbindelse med min mor´s begravelse i januar 2016, fik jeg hjælp af Burchhardt's Begravelsesforretninger. Ikke alene overholdt Burchhardt (og især bedemand Jimmi Olsen) alle aftaler også de uforudsete forhindringer.
Der var stor hjælp til bisættelsen. Ikke mindst på de følelser jeg havde.
Alt i alt fik jeg en uovertruffen service.
Ærlighed og varme, medfølelse og empati OG ikke mindst hjælp. En stor tak til bedemand Jimmi O."
Dorthe U, Kastrup
"I en svær tid, var det godt med én der kendte alle regler, samt kunne tage sig af alt det praktiske. Jeg ved godt Burchardt Begravelsesforretninger tog sig fint betalt for ydelsen, men der var ingen overset issues, og vi kunne som familie tage os af hinanden istedet for praktikken. Tak for hjælpen."
Lars N, Kastrup
"I forbindelse med min mors død, fandt vi denne bedemand. De holdt hvad de lovede også prisen. Vi var glade for deres hjælp."
Kenneth M. Brøndby Strand
"I et trist øjeblik, er det fantastisk med mennesker der har tid til at lytte og som kan hjælpe en med at få overblik, på et tidspunkt hvor man intet overblik har tak for jer".
Kirsten N, København
"Kan KUN anbefale Burchhardts til den sidste rejse for dine kære. Skønne mennesker, hjælper og tager hånd om det som for de efterladte kan være uoverskueligt. De er guld værd i dagene op til den sidste rejse og på dagen, hvor de sørger for alt det praktiske".
Christina I, Kastrup
"Kan kun anbefale Burchhardts - Empatiske mennesker som giver en super ægte og ærlig vejledning og støtte for pårørende i forhold til afdødes sidste rejse"
Anne C, København
"Burchhardt Begravelselsforretninger håndterede min mors begravelse da hun gik bort. De tog opgaven seriøst og ordnede alle de praktiske aftaler til punkt og prikke. Vi følte os trygge igennem hele forløbet i en ellers svær tid, og kan kun anbefale andre at kontakte Burchhardt når tid er"
Jeanette H, Dragør
”Onsdag den 1.juni 2016 sagde vi farvel til min mor. Da min mor var gået bort vidste jeg, at det var hos Burchhardt jeg/vi skulle henvende os. Da min far gik bort i 2008 var det også i forretningen på Christianshavn, vi henvendte os. Det foregik i behagelige omgivelser, så dejligt stille og roligt, der var tid til familien. Nu kan jeg virkelig sammenligne, da jeg stod for min onkels bisættelse, der følte vi ingen varme under samtalen. Derfor vil vi sende en stor tak, da vi fik god forklaring på alt, fik fortalt meget, vi ikke vidste før og efter bisættelsen, så nu er vi klar til at tage os af det, der kommer efter dødsfaldet. Vi kunne selv gøre, som vi ville i Sundby Kapel, så vi har en personlig bisættelse at se tilbage på. Tak for det og for den rolige måde, det hele fik lov til at foregå på. De varmeste hilsener.”
Nynne B, Sundby

Kontakt

Amager & Sundby Ligkistemagasin
Italiensvej 16 – 2300 København S
Tel.: 32 55 20 09
E-mail: amager@burchhardt.dk 
Se på kort

Tårnby Begravelsesforretning
Amager Landevej 49 – 2770 Kastrup
Tel.: 32 52 77 87
E-mail: taarnby@burchhardt.dk
Se på kort

Christianshavns Ligkistemagasin
Prinsessegade 21 – 1422 København K
Tel.: 32 54 01 44
E-mail:
christianshavn@burchhardt.dk
Se på kort

Bliv ringet op