Bedemand Kastrup

Bedemand i Kastrup, der er lokalkendt og professionel. I Tårnby Begravelsesforretning på Amager Landevej i Kastrup hjælper vi familier og pårørende gennem den svære tid efter tabet af et nærtstående menneske. Vores bedemænd har hjulpet utallige borgere i Kastrup med at sige det sidste farvel.
Vi forklarer om de praktiske beslutninger, der skal tages. Og vi kan også støtte, når det handler om de svære følelser, der følger, når et familiemedlem eller en nær ven går bort.

Traditionelle bedemænd i Kastrup

Med stor erfaring fra livet som bedemand i Kastrup, kan vores bedemand vejlede omhyggeligt indenfor de mange muligheder der er til stede, når den sidste rejse skal planlægges.
Vi har indgående kendskab til områdets kirker og præster, og vi kender også til steder, hvor et efterfølgende arrangement kan afholdes.
Vores bedemand Kastrup tilbyder både at afholde samtale i hjemmet, ude eller hos os. Vi sidder altid klar til at tale med dig på 32 52 77 87. Forudgående aftale ved fremmøde, så du ikke går forgæves, hvis vi er ude.

Vi støtter hele vejen

At miste et nært menneske, er for de fleste en smertefuld oplevelse. Udover den store sorg, man skal forholde sig til, er der desværre også praktikken, man skal forholde sig til. I Tårnby Begravelsesforretning er det vigtigt for os at støtte i den svære tid, og tage os tid til den enkelte familie. Udover vi tager os af praktikken, støtter og rådgiver vi også gerne, ligesom vi kan henvise til professionelle behandlere og sorggrupper m.fl.

Stor erfaring som bedemand i Kastrup

Alle vores bedemænd er af den gamle skole. Det betyder, de har stor erfaring med alle udfordringer, der måtte opstå undervejs. De ved alt om de forskellige begravelsestyper, der findes.
Da vi har bistået ved mange begravelser og bisættelser i Kastrup, kan vores bedemænd vejlede dig grundigt i forhold til de forskellige muligheder, når den sidste afsked skal planlægges. Vi sørger for, du får de rette forudsætninger for at træffe et valg, du ikke efterfølgende fortryder, afskeden kan jo ikke gøres om.
Så hvis afdøde ikke havde efterladt en ”sidste vilje”, kan vi sammen finde den rette afsked.

Vi kører gerne hjem til dig

Foretrækker du, at samtalen foregår i hjemlige rammer, kan dette sagtens lade sig gøre. Vi afholder også samtaler ude af huset. Vil du gerne komme til os, kan samtalen foregå i vores hyggelige samtalerum.

Kontakt os

Lige gyldigt hvilket tidspunkt på døgnet du har brug for at tale med os, står vi til rådighed – vi er kun et opkald væk.

Vores bedemand Kastrup træffes hele døgnet på 32 52 77 87. Du kan også sende os en mail her.

Tårnby Begravelsesforretning
Amager Landevej 49
2770 Kastrup

Åbningstider

Mandag – Torsdag09.00 – 16.00
Fredag09.00 – 15.00

Kontakt

Telefon:32 52 77 87
Fax:32 52 77 86
E-mail:taarnby@burchhardt.dk

 

Kontakt

Amager & Sundby Ligkistemagasin
Italiensvej 16 – 2300 København S
Tel.: 32 55 20 09
E-mail: amager@burchhardt.dk 
Se på kort

Tårnby Begravelsesforretning
Amager Landevej 49 – 2770 Kastrup
Tel.: 32 52 77 87
E-mail: taarnby@burchhardt.dk
Se på kort

Christianshavns Ligkistemagasin
Prinsessegade 21 – 1422 København K
Tel.: 32 54 01 44
E-mail:
christianshavn@burchhardt.dk
Se på kort

Bliv ringet op