Bedemand København

Din bedemand København med stort lokalkendskab. Hos Christianshavns Ligkistemagasin er vores vigtigste opgave, som bedemand København, at bistå familier og pårørende i den svære periode efter tabet af et nærtstående menneske. Vores bedemænd er lokalkendte i København. Vi kan vejlede om de praktiske beslutninger, der skal tages ved begravelse eller bisættelse. Vi støtter, når det handler om følelsesmæssige anliggender, der kan påvirke de efterladte, når et kært menneske går bort.
 

Erfarne bedemænd København

Vi har mange års erfaring som bedemand i København og omegn. Derudover har vi et indgående kendskab til områdets kirker og præster. Derfor kan vores bedemænd vejlede omhyggeligt indenfor de mange muligheder, der er til stede, når den sidste rejse skal planlægges. Vores bedemand i København kan både afholde samtale i hjemmet og i vores hyggelige lokaler. Du kan døgnet ringe til vores bedemandsforretning på 32 54 01 44. Vi træffes efter aftale i forretningen.

Christianshavns Ligkistemagasin
Prinsessegade 21
1422 København K

Kontakt

Telefon:32 54 01 44
Fax:32 54 01 45
E-mail:christianshavn@burchhardt.dk

Kontakt

Amager & Sundby Ligkistemagasin
Italiensvej 16 – 2300 København S
Tel.: 32 55 20 09
E-mail: amager@burchhardt.dk 
Se på kort

Tårnby Begravelsesforretning
Amager Landevej 49 – 2770 Kastrup
Tel.: 32 52 77 87
E-mail: taarnby@burchhardt.dk
Se på kort

Christianshavns Ligkistemagasin
Prinsessegade 21 – 1422 København K
Tel.: 32 54 01 44
E-mail:
christianshavn@burchhardt.dk
Se på kort

Afdelinger

begravelsesforretninger i København

Vores bedemænd i København kan findes i 3 separate forretninger. Alle har stor erfaring med både bisættelser og begravelser, og vi kan desuden stå for rustvognskørsel i ind- og udland, såvel som arrangering af flytransport og de praktiske detaljer.

Vores team

vores bedemænd på Amager

Hos Burchhardts Begravelsesforretninger har været drevet af samme familie i 2 generationer. Vores bedemænd har bistået familier og pårørende ved arrangering af begravelser og bisættelser i hele København. Derfor kan du trygt kontakte os, når du mister en kær.

Bæredygtighed

kister i certificeret træ

Vi ønsker at passe på miljøet, hvorfor vi har indgået et parnterskab med Growing Trees, der planter skove med henblik på reducering af global opvarmning og sikring af det danske grundvand. Lad os sammen passe på kloden for de kommende generationer.

Vores bedemandsforretning hjælper dig i en svær tid

At miste et menneske, der står en nær, er for de fleste en uoverskuelig livskrise. Du skal både forholde dig til en stor sorg. Og der er også en masse praktiske gøremål, du er nødt til at forholde dig til. I Christianshavns Ligkistemagasin støtter vi familier og pårørende i den svære tid, der efterfølger tabet af et elsket menneske. Udover vores bedemænd hjælper med alle de praktiske ting, rådgiver vi også gerne med alt andet, der måtte være behov for. Vi kan ligeledes henvise til professionelle behandlere, sorggrupper og lignende. Kontakt vores bedemandsforretning i København, når du behøver vores hjælp.

Vi har mange års erfaring fra Christianshavn og København

Alle vores bedemænd er ”gamle i gårde”. Vi har stor erfaring både med de mange praktiske anliggender, du skal forholde sig til. Men vi kan også hjælpe, når det handler om de følelsesmæssige spørgsmål, der kan opstå i kølvandet på et dødsfald.

Vores bedemandsforretning har bistået ved mange begravelser/bisættelser i København og har indgående kendskab til kirker og præster i området. Derfor kan vores bedemænd vejlede dig grundigt i forhold til de forskellige muligheder, når den sidste afsked skal planlægges. Du kan hos os være helt sikker på grundig rådgivning. På den måde har du de rette forudsætninger for at træffe beslutninger, du ikke fortryder senere. For den sidste afsked kan jo ikke gøres om.

Kirker på og ved Christianshavn

Christians Kirke
Strandgade 1, 1401 København K

Vor Frelsers Kirke
Sankt Annæ Gade 29, 1416 København K

Holmens Kirke
Holmens Kanal 21, 1060 København K

Vor Frelsers Kirke

Vi kører gerne ud i hjemmet

Ønsker du, at samtalen skal foregå i hjemlige rammer, er dette selvfølgelig en mulighed. Vi kører gerne hjem til dig, afdøde eller hvor du måtte foretrække det. Men samtalen kan også afholdes i vores hyggelige samtalerum, lige når det passer dig. Vi kører ikke kun ud på Christianshavn, men møder gerne op, lige hvor du ønsker det.

Kontakt vores bedemandsforretning hele døgnet

Det er altid muligt at komme i telefonisk kontakt med en af vores bedemænd, der er tilknyttet Christianshavn og omegn. Lige gyldigt hvilket tidspunkt på døgnet du har brug for at tale med os, står vi til rådighed – vi er kun et opkald væk. Ring derfor til vores bedemandsforretning i København, når du behøver professionel og omsorgsfuld hjælp ved dit tab.

Din bedemand ved det sidste farvel

Når du og dine nærmeste skal sige et sidste farvel til en, du har kær, er det en god ide at have en bedemand i København til det praktiske. På den måde får du nemlig mulighed for at gennemgå sorgen over et tab, på den måde, du har brug for. Vores bedemandsforretning og dygtige bedemænd klarer nemlig alle de formelle ting, så du ikke skal tænke på det.

Find en afdeling nær dig:

"Kan kun anbefale Burchhardts - Empatiske mennesker som giver en super ægte og ærlig vejledning og støtte for pårørende i forhold til afdødes sidste rejse".

Anne

Kontakt os

Ønsker du at tale med en bedemand København, at aftale tid til en samtale eller andet, kan du træffe os på 32 54 01 44.

Vi hjælper dig igennem en svær tid, hvor ekstra hænder er kærkomne. Udfyld med fordel vores kontaktformular nedenfor, hvis du vil ringes op omkring en forstående bisættelse eller begravelse, eller hvis du gerne vil tale med en professionel fra en bedemandsforretning i København.

Bliv ringet op