Bedemand København

Bedemand i København med stort lokalkendskab, det er os. Hos Christianshavns Ligkistemagasin er vores vigtigste opgave, som bedemand i København, at bistå familier og pårørende i den svære periode efter tabet af et nærtstående menneske. Vores bedemænd er lokalkendte i København og kan vejlede om de praktiske beslutninger, der
skal tages ved begravelse eller bisættelse. Vi kan også støtte, når det handler om følelsesmæssige anliggender, der kan påvirke de efterladte, når et familiemedlem eller en nær ven går bort.
 

Erfarne bedemænd i København

Med mange års erfaring som bedemand i København og omegn, samt et indgående kendskab til områdets kirker og præster, kan vore bedemænd vejlede omhyggeligt indenfor de mange muligheder der er til stede, når den sidste rejse skal planlægges. Vores bedemand på Christianshavn kan både afholde samtale i hjemmet og i vore hyggelige lokaler. Du kan døgnet ringe til en bedemand i forretningen på 32 54 01 44. Træffes efter aftale i forretningen.

Amager Bedemandsforretning og Christianshavns Ligkistemagasin
Prinsessegade 21
1422 København K

Kontakt

Telefon:32 54 01 44
Fax:32 54 01 45
E-mail:christianshavn@burchhardt.dk

 

Vi hjælper dig i en svær tid

At miste et menneske, der står en nær, er for de fleste en uoverskuelig livskrise. Udover man skal forholde sig til en stor sorg, er der også en masse praktiske gøremål, man er nødt til at forholde sig til. I Amager Bedemandsforretning og Christianshavns Ligkistemagasin er vores vigtigste mission at støtte familier og pårørende i den svære tid, der efterfølger tabet af et elsket menneske. Udover vi hjælper med alle de praktiske ting, støtter og rådgiver vi også gerne med alt andet, der måtte være behov for, ligesom vi kan henvise til professionelle behandlere, sorggrupper og lignende.

Vi har mange års erfaring fra Christianshavn og omegn

Alle vores bedemænd er ”gamle i gårde”, og de har stor erfaring både med de praktiske anliggender, man skal forholde sig til men også til følelsesmæssige spørgsmål, der ofte kan opstå i kølvandet på et dødsfald.

Da vi har bistået ved mange begravelser og bisættelser på Christianshavn, og har indgående kendskab til kirker og præster i området, kan vores bedemænd vejlede dig grundigt i forhold til de forskellige muligheder, når den sidste afsked skal planlægges. Du kan hos os være helt sikker på grundig rådgivning, så du har de rette forudsætninger for at træffe beslutninger, du ikke fortryder, for de kan jo ikke ændres igen.

Vi kører gerne ud i hjemmet

Ønsker du, at samtalen skal foregå i hjemlige rammer, er dette selvfølgelig en mulighed. Vi kører gerne hjem til dig, afdøde eller hvor du måtte foretrække det, men samtalen kan også afholdes i vores hyggelige samtalerum, lige når det passer dig. Vi kører ikke kun ud på Christianshavn men møder gerne op, lige hvor du ønsker det.

Du kan få kontakt med os hele døgnet

Det er altid muligt at komme i telefonisk kontakt med en af vores bedemænd, der er tilknyttet Christianshavn og omegn. Lige gyldigt hvilket tidspunkt på døgnet du har brug for at tale med os, står vi til rådighed – vi er kun et opkald væk.

Kontakt os

Ønsker du at tale med en bedemand, at aftale tid til en samtale eller andet, kan du træffe os på 32 54 01 44.

Kontakt

Amager & Sundby Ligkistemagasin
Italiensvej 16 – 2300 København S
Tel.: 32 55 20 09
E-mail: amager@burchhardt.dk 
Se på kort

Tårnby Begravelsesforretning
Amager Landevej 49 – 2770 Kastrup
Tel.: 32 52 77 87
E-mail: taarnby@burchhardt.dk
Se på kort

Christianshavns Ligkistemagasin
Prinsessegade 21 – 1422 København K
Tel.: 32 54 01 44
E-mail:
christianshavn@burchhardt.dk
Se på kort

Bliv ringet op